2017-01-11

“Miért mi?”

Az InterProtect Security Kft. kizárólag magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő vállalkozás. Fejlődésünk és eredményes működésünk szolgáltatásaink megbízható színvonalának és megbízóink elégedettségének köszönhető.

A hatékonyságot szem előtt tartva szolgáltatásainkat megbízóink igényeihez igazodva alakítjuk ki. A rugalmasság és a partnereink elképzeléseinek maximális figyelembevétele üzletpolitikánk alapját képezik.

Cégünk menedzsmentjét több évtizedes szakmai és vezetői gyakorlattal rendelkező szakemberek alkotják.

Személyi állományunk a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvényben előírt képzettséggel és releváns gyakorlati idővel rendelkeznek. Feladataikat szervezetten, állandó ellenőrzés mellett végzik.

Vagyonőreink a megbízó igényeihez igazodó formaruhában, a tevékenység szakszerű ellátásához szükséges felszereléssel – igény esetén speciálisan képzett kutyákkal – teljesítenek szolgálatot.

Szolgáltatásaink árát helyszíni felmérés és az egyedi igények egyeztetését követően alakítjuk ki. Az évtizedes szakmai tapasztalatainknak, valamint a rendelkezésünkre álló humán és technikai erőforrásoknak köszönhetően a vagyonvédelem minden szegmensében kedvező ár-érték arány mellett kínálunk alternatívákat partnereink számára.